At leve i nuet og se det der er

Hæklet barselsgav -skildpadden

Barsel gave til min venindes lille dreng på 1 måned. Som altid er jeg virkelig sent ude og havde egentlig besluttet ikk at hækle noget da der er alt foran projekter igang og hans mor alligevel ikke helt er den store hækle fan. Men altså derfor skal knægten jo ikke snydes. Hans storebror Emil modtog for snart 3 år siden den Aller første hæklede barsel gave.  En af de berømte sprutte.  Så lillebror kan passende få sig en skildpadde og gerne så moren kan se at mit talent har udviklet sig. Det skal ikke være en hemmelighed at jeg har ladet mig inspirere af skildpadden fra Bloggen vibemai. Dog har jeg ikke fulgt eller læst opskriften da jeg ønskede en lidt mere speciel udgave af et skildpaddeskjold. Opskriften er under udvikling og udgives hurtigst muligt på Bloggen her. Indtil da må i blot vente i spænding på det færdige produkt… en lille teaser.:

1440530346222

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

At leve i nuet og se det der er